Created by nature

Made in sweden

Injeksjoner

Decoria og Restylane bruker den samme grunnteknologien i sin produksjon av hyaluronsyre for fillere.

Vår nye filler, Decoria, er utviklet av Bohus Biotechs, som har mer enn 20 års erfaring fra forskning, utvikling og produksjon av hyaluronsyre-baserte produkter. Fremstillingsprosessen av Decoria er basert på 30 års svensk forskning og er en unik forbedring av fyller-fremstillingsprosessen, som gir et produkt som er både sikkert, holdbart og lett å forme.

Decoria© essence er ment for korreksjon og forming av overfladiske til moderat dyp ansikts rynker og foler. Produktet kan også brukes til å gi økt fylde til leppene, og for å markere kantene på leppene, eller for å skape en tydelig Amors bue.

 

Produktet skal injiseres intradermalt gjennom en nål inn i overfladiske til midten av dermis.

 

Decoria© intense anvendes fortrinnsvis for moderate til større rynker, ansikt-kontur, samt for leppe.

 

Produktet skal injiseres intradermalt gjennom en nål inn i midten til dype lag av dermis.

Historien om decoria og bohus biotech

Bohus Biotech ble grunnlagt i 1992 av Daniel C. Ogbonnaya som tidligere var forsker ved Pharmacia i Uppsala. Bengt Ågrup, som også var forsker og kollega av Daniel C. Ogbonnaya i Pharmacia, var også med på å starte Bohus Biotech.

Daniel C. Ogbonnaya var personen bak forskningen på et av historiens bestselgende hyaluronsyre-produkter, Healon GV.

Bengt Ågrup på sin side var personen som grunnla Q-Med med produktet Restylane.

Daniel C. Ogbonnaya og Bengt Ågrup var til sammen med Endre Balazs de personene i verden som hadde forsket mest på hyaluronsyre og hva den kunne brukes til i medisinske formål med kommersielle hensikter.

 

Daniel C. Ogbonnaya fortsatte med forskning og utvikling av hyaluronsyre for medisinsk bruk, mens Bengt Ågrup brukte den samme forskningen og teknologien for å utvikle Restylane i Q-Med. I 1994 introduserte Bohus Biotech sitt første hyaluronsyre-produkt, Microvisc, brukt i katarakt kirurgi. Samme år litt senere ble det første kliniske studiet for Q-plast (pilot-versjonen av Restylane) utført av Q-Med.


Bohus Biotech har i dag en omsetning på ca. 80 mil Svenske kroner hvor det meste kommer fra salg av hyaluronsyre produkter for medisinsk bruk. Bohus Biotech er fortsatt et av de fremste firmaene i verden på forskning og utvikling av hyaluronsyre. Denne forskningen og utviklingen, samt teknologien*, som ble brukt til å utvikle Restylane fillere, har de benyttet når de lanserte sin egen filler DECORIA i 2014. Decoria er i tillegg utviklet videre ved at produkt er basert på runde partikler og blir derfor lettere å forme enn sitt “søster-produkt Restylane”.

Decoria-familien består i dag av fillerene Essence og Intense. Decoria vil i den første halvdelen av 2018 introdusere 3 nyheter for markedet, noe som gjør at Decoria vil få en produkt-gruppe som dekker de fleste indikasjoner.

*Decoria og Restylane bruker den samme grunnteknologien i sin produksjon av hyaluronsyre for fillere. Det vil si at de er de eneste som benytter seg av, og har kunnskap om modifisering på 1% i sin produksjon. De nærmeste konkurrentene ligger på 6-7% modifisering. Desto mindre modifisering desto mindre er sjansen for at kroppen reagerer på produktet.

Created by nature

Made in sweden