HYDRAFACIAL

Hydrafacial Deluxe behandlingen er Dyprens, Utsug av urenheter, Plump, Glød og Helse for huden din! Synlig resultat umiddelbart etter første behandling!


Hydrafacial Boostere

Hydrafacial Dermabuilder

Anti-Aging Booster

Hydrafacial ReGen GF

Anti-Aging Booster ReGen GF – den mest kraftfulle Anti-Aging boosteren for Hydrafacial Deluxe behandlingen.

Hydrafacial – Circadia Chrono-Peptide

Anti-Aging & Fukt-Boost

Hydrafacial – Circadia Protec Plus

Beroligende & Fukt Booster Inkl. ingredienser for reduksjon av rødhet & rosacea

Hydrafacial Deluxe med Dr. Nassif NASSIFMD Booster

Dette er Boosteren som gir mest fukt og plump i Hydrafacial Deluxe behandlingene.

Hydrafacial Brightening-Boost

M / Hydrafacial – Britenol Booster


Hydrafacial Perk & Hodebunn

Hydrafacial – Perk Leppe

Hydrafacial – Perk Øye

Hydrafacial Hodebunn Boost

M / Hydrafacial Keravive Booster

Hva er HydraFacial behandlingen?

Hydrafacial Deluxe er en flertrinns ansiktsbehandling som er skånsom og effektiv. Den er optimalisert med nøye tilpassede serumer for alle trinnene i behandlingen. I tillegg inneholder behandlingen både mekanisk og kjemisk eksfoliering/peeling. Alt av døde hudceller, smuss og urenheter fra huden blir umiddelbart «støvsugd» inn i en beholder-den berømte «Gunkien», som gjør den til den mest effektive og beste dyprensen på markedet. – etter de første trinnene av behandlingen er huden på sitt reneste og svært mottagelig for tilføring av nyttige ingredienser. Dette gjør også Hydrafacial til det beste leveringssystemet av Boostere som inneholder ingredienser som peptider, vitaminer, antioksidanter, brightening, hyaluronsyre og fukt. – Du får den beste veiledningen av din klinikk/hudterapeut til å velge den Hydrafacial-Boosteren som passer din hud best. Hydrafacial har boostere for: – ANTI-AGING – BRIGTENING BOOSTERE – BEROLIGENDE BOOSTERe – FUKT BOOSTERE – HODEBUNN Den effektive eksfolieringen, dyprensen og utsuget av urenheter du får av Hydrafacial behandlingen danner grunnlaget for at dine daglige hudpleieprodukter når sitt beste potensiale.

Hvilket resultat kan du forvente av HydraFacial behandlingen?

Hydrafacial Deluxe behandlingen er Dyprens, Utsug av urenheter, Plump, Glød og Helse for huden din! Synlig resultat umiddelbart etter første behandling! Sunn og frisk hud med ny glød. - Helse for huden din!

VI HAR KLINIKKER OVER HELE LANDET

Finn din Hydrafacial sertifiserte klinikk.