Dermalux

Dermalux Flex LED lys er siste teknologi og helt ny i Norge. Huden vår har evne til å absorbere lysenergi og bruke det til å stimulere cellefornyelse. Etter behandling med LED lys kan hudcellene fornye seg opptil 200% raskere !

Verdenslederen innen LEDlys Fototerapi

Lys har mange positive effekter på kroppene våre, det hjelper oss å produsere viktig vitamin D, fremmer velvære og får huden til å gløde!  Fototerapi forekommer naturlig rundt oss og er basert på prinsippet om at cellene våre absorberer lys og bruker det til å drive naturlige foryngelses- og reparasjons-prosesser.  Ulike bølgelengder stimulerer forskjellige effekter i huden. 

Dermalux®-Flex behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med påvist positiv effekt på humøret. La din kunde nyte litt luksuriøs tid mens huden absorberer det energigivende lyset for å starte celle-regenerering og gjenopprette utstrålingen.

VAKKER HUD MED LED LYS

HVORDAN VIRKER DET

Selve behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt luksus egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir en fantastisk glød !

Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for de som har akne eller rosacea, men også for de som ønsker en friskere hud og antiaging effekt. Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp.

Dermalux Flex LED har tre typer lys – Blå 415nm, Rød 633nm, og Nær infrarødt lys 830nm

1. Blått lys 415nm
Bakteriedrepende virkning uten irritasjon – Reduserer kviser og uren hud – Forbedrer hudens klarhet – Beroligende effekt for inflammatorisk hud – Post prosedyre for å minimere kviser og infeksjon – Bevist å styrke humøret og redusere tretthet.
2. Rødt lys 633nm
Stimulerer syntese av kollagen og elastin – Forbedrer hudtekstur og tone – Fremskynder cellefornyelse – Reduserer fine linjer – Øker naturlig hudfuktighet – Øker blodsirkulasjonen og oksygeneringen – Stimulerer lymfesystemet – Forbedrer og gjenoppretter optimal cellefunksjon.
3. Nær infrarødt lys 830nm
Hudforyngelse – Beroliger rødhet og irritasjon – Modulerer inflammatorisk respons – Fremskynder sårheling – Reduserer hevelse – Fremmer smertelindring – Ideell for den mest følsomme huden.