Akershusklinikken

OBAGI Medical

En global leder innen hudpleie!

Obagi Medical er et ledende, profesjonelt hudpleiemerke, støttet av over 30 år med vitenskap, forskning og innovasjon. Obagi lager transformerende produkter av klinisk kvalitet som lysner, jevner, revitaliserer og beskytter huden din, og gir resultater du kan se og føle.

Beskrivelse

Obagi Medical ble utviklet av 8 dermatologer i 1988 i USA. Obagi har siden start dedikert seg til vitenskap og innovasjon, og har både vært og er banebrytende og innovativ hudpleie som tilbys av hudleger og hudpleieklinikker over hele verden. I dag markedsfører og selger Obagi hudpleieserien i mer enn 60 land.

Produktene fra Obagi Medical er klinisk testet og utviklet for å passe til forskjellige hudtyper, aldersgrupper og hudtilstander. Hudpleieserien motvirker og reverserer de første tegnene på for tidlig aldret hud og beskytter huden, slik at du skal kunne bevare og opprettholde en sunn hud. Obagi Medicals system fokuserer på individuelle forutsetninger og behov. Uansett hudtype, hudtone, alder eller kjønn, finnes det et Obagi-produkt for deg!