Medilaserhud & Spesialistklinikk Oslo

Hydrafacial

Hva er en Hydrafacial behandling?

HydraFacial er en effektiv, skånsom og behagelig ansiktsbehandling.

En flertrinns ansiktsbehandling som er skånsom og effektiv. Den er optimalisert med nøye tilpassede serumer for alle trinnene i behandlingen. I tillegg inneholder behandlingen både mekanisk og kjemisk eksfoliering/peeling. Alt av døde hudceller, smuss og urenheter fra huden blir umiddelbart «støvsugd» inn i en beholder, som gjør den til den mest effektive og beste dyprensen på markedet.

HydraFacial er mye mer enn en dyprens….
– etter de første trinnene av behandlingen er huden på sitt reneste og svært mottagelig for tilføring av nyttige ingredienser som vitaminer, antioksidanter og ingredienser for Anti-Aging, Brightening og Fukt.

RESULTAT: Plump, Glød og Helse for huden din – alt dette på 30min i en behandling.

Synlig resultat umiddelbart etter første behandling!

Beskrivelse

BEHANDLINGER
1. HYDRAFACIAL CLASSIC
2. HYDRAFACIAL CLASSIC INKL. ANTI-AGING BOOSTER
3. HYDRAFACIAL CLASSIC INKL. BRIGTENING BOOSTER
4. HYDRAFACIAL CLASSIC INKL. BEROLIGENDE BOOSTER
5. HYDRAFACIAL CLASSIC INKL. FUKT BOOSTER

Husk 1, at den effektive eksfolieringen, dyprensen og utsuget av urenheter du får av HydraFacial behandlingen danner grunnlaget for at dine daglige hudpleieprodukter når sitt beste potensiale.

Husk 2, at den effektive eksfolieringen, dyprensen og utsuget av urenheter med HydraFacial behandlingen, danner grunnlaget for å optimalisere virkningen av Anti-Aging og andre ingredienser fra HydraFacial Boostere.